A murit deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu

gheorghe-ciobanu Foto Opinia timisoarei

Moarte fulgerătoare

Deputatul social-democrat Gheorghe Ciobanu, în vârstă de 51 de ani, a decedat marţi dimineaţă, în urma unui infarct, potrivit portalului Ora de Timiş.

Acesta s-a aflat la cel de-al treilea mandat dedeputat, în timpul primului (2008 – 2012) fiind parlamentar din partea PDL.

În anii 2007 – 2008 a fost consilier local în Consiliul Local Timişoara. În 2007, subprefect al judeţului Timiş. Apoi, în perioada 2004 – 2008 a fost director general al SC Delpack Invest SRL. În anii 2002 – 2004 a fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş. În 2002 – 2003 a fost directorul executiv al Poli AEK Timişoara. Timp de doi ani, 2001 – 2002, a fost vicxepreşedintele Uniunii Naţionale a Sindicatelor Funcţionarilor Publici din România. Timp de 12 ani, din1990 până în 2002 a lucrat în cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor, din 1990 până în 1999, la Direcţia Regională Vamală Timiş, iar din 1999 până în 2001, a fost directorul acestei instituţii.

Din mai 2012 a fost vicepreşedinte al PSD Timiş şi coordonator zonal (Timiş – Arad – Caransebeş) al PSD privind campania electorală pentru alegerile locale din iunie 2012.

De asemenea, Gheorghe Ciobanu era membru marcant al masoneriei, fiind pro-mare maestru în Marea Lojă Națională a României.

Mesaje de condoleanţe din partea politicienilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, fost preşedinte al PSD Timiş, Titu Bojin, anunţă că a primit cu o profundă tristeţe această veste. „Cu toţii vom păstra amintirea unui prieten drag şi a unui coleg de încredere în cadrul PSD, dar şi a unui profesionist remarcabil în solicitanta funcţie de deputat. Sincere condoleanţe familiei.

Şi Filiala PNL Timiş a transmis mesaje de condoleanţe, anunţând că este alături de familia deputatului Gheorghe Ciobanu în această grea încercare: „Vestea morţii sale neaşteptate lasă scena politică timişeană şi pe cea naţională fără un om activ şi implicat, a cărei lipsă va fi simţită mult timp de acum încolo. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, anunţă că organizaţia Judeţeană Timiş a PDS transmite, de asemenea, condoleanţe familiei deputatului Gheorghe Ciobanu: „Gheorghe Ciobanu a fost un om politic extrem de activ, plin de entuziasm şi iniţiativă. Fără doar şi poate, plecarea lui dintre noi reprezintă o mare pierdere pentru PSD. În aceste momente extrem de dificile, suntem alături de familia şi apropiaţii deputatului Gheorghe Ciobanu.”

Tineretul Social Democrat Timiş, prin vocea lui Alfred Simonis, preşedinte al TSD Timiş, anunţă că este alături de familia şi apropiaţii lui Gheorghe Ciobanu, trecut în nefiinţă astăzi. „Gheorghe Ciobanu a fost un susţinător al ideilor şi acţiunilor noastre şi a sprijinit mereu promovarea tinerilor în politică”, spun tinerii social-democraţi timişeni.

Print Friendly, PDF & Email