A fost semnat contractul pentru construcţia creșei de pe Calea Bogdăneștilor

Primăria Timişoara anunţă că a fost finalizată licitația și a fost desemnat constructorul pentru construcția viitoarei creşe de pe Calea Bogdăneștilor.

 

Va fi o construcție nouă, cu parter și un etaj, intinsă pe o parcelă în suprafață de 3000 mp, clădirea fiind proiectată să aibă o suprafață utilă de aproximativ 1.100 mp.

La parter vor fi patru săli pentru grupe de copii, patru dormitoare, spații tehnice/depozitare, un spațiu multifuncțional, un cabinet medical şi grupuri sanitare. La etaj vor fi spații administrative, bucătărie, spații tehnice/depozitare, o spălătorie şi spații pentru socializare. Încălzirea și prepararea apei calde menajere se vor face cu două centrale temice cu funcționare pe gaz, iar pentru prepararea apei calde menajere se va folosi și un sistem cu panouri solare. Pe parcela de teren va fi amenajată și o suprafață verde de 1770 mp.

Executantul lucrărilor în valoare de 5,3 milioane lei plus TVA, este Extra Prompt SRL, iar durata de realizare este de 20 de luni.

Primăria Timișoara construiește cu fonduri europene trei creșe: una în zona de nord a oraşului, pe strada Ion Ionescu de la Brad, unde lucrările au început recent, una pe str. Cocea, în Ciarda Roșie, unde a fost dat ordinul de începere a lucrărilor, și cea de pe Calea Bogdăneştilor, pentru care luni, 20 decembrie, a fost semnat contractul de execuție.

 

Print Friendly, PDF & Email