A fost semnat contractul pentru achiziția mobilierului non-medical destinat viitoarei Maternități Bega

Macheta viitoarei Maternităţi Bega

Consiliul Județean Timiș a semnat contractul pentru achiziția mobilierului non-medical destinat dotării viitoarei Maternități Bega. Aceasta este una dintre ultimele etape înainte de finalizarea investiției.

 

Termenul pentru depunerea contestațiilor la procedura de selecție a expirat în 23 octombrie și, urmare a faptului că nu s-au înregistrat sesizări în acest sens, au fost analizate cele cinci oferte primite. Câștigătoare a fost desemnată firma GreenForest, anunţă reprezentanţii Consiliului Județean Timiș.

Potrivit acestora, mobilierul furnizat va fi compus din rafturi de depozitare, dulapuri pentru materiale medicale și pentru pacienți, fronturi de lucru cu blat, lavoar și spațiu de depozitare, dulapuri tip vestiar și băncuțe pentru vestiare, mese pentru saloane și pentru oficiul alimentar, birouri pentru recepție și pentru cabinete, scaune de birou, scaune pentru saloane și pentru vizitatori.

Investițiile la noua maternitate fac parte din proiectul viitorului hub medical pe care dorim să-l dezvoltăm la Timișoara astfel încât orice familie, indiferent de mijloacele financiare de care dispune, să poată avea acces la un act medical care va depăși prin calitate standardele oferite de mediul privat”, declară Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Contractul, în valoare de aproape 1,3 milioane de lei (cu TVA inclus) este parte a proiectului „Copii dincolo de frontiere – conectarea serviciilor medicale din domeniul obstetrică-ginecologie și neonatologie dintre Spitalul Clinic Județean de Urgență «Pius Brânzeu» Timișoara și Clinica de pediatrie din Szeged»”.

Print Friendly, PDF & Email