A fost lansată licitaţia pentru studiu de fezabilitate al centurii Timisoara-Sud

Realizarea studiului de fezabilitate, a proiectării şi documentaţiei tehnice pentru şoseaua ocolitoare Sud a Timişoarei a fost scoasă la licitaţie.

 

Compania de Drumuri a anunţat că a scos la licitaţie realizarea studiului de fezabilitate, a proiectării şi documentaţiei tehnice pentru şoseaua ocolitoare Sud a Timişoarei, anunţă Hotnews. Aceasta are o valoare estimată de circa 6,5 milioane de lei.

Proiectul presupune un drum cu două benzi pe sens, lung de 25,7 kilometri, în zona de sud a Timişoarei, ca şi continuare a actualei porţiuni de centură deja circulabile. Acest proiect ar urma să fie realizat în regie proprie de către Compania de Drumuri.

Licitaţia pentru „Elaborarea revizuirii Studiului de fezabilitate, Proiectului tehnic, Detaliilor de execuţie, Documentaţiei tehnice pentru Autorizaţia de Construcţie (DTAC) şi a documentaţiei de atribuire pentru Varianta de Ocolire Timişoara”, a fost lansată în 4 ianuarie. Termenul de depunere a ofertelor este 10 aprilie 2017, termenul de predare a Studiului de Fezabilitate este de şase luni de la ordinul de începere, iar al Proiectului Tehnic, de trei luni de la avizarea Studiului de Fezabilitate în Comisiile Tehnico-Economice ale Direcţiei Regionale, Companiei Naţionale şi Ministerului Transporturilor.

Print Friendly, PDF & Email