A doua piaţă digitalizată din Timişoara: Badea Cârțan

Sursă foto: PIeţe SA

După ce la începutul lunii septembrie, Societatea Piețe SA Timișoara a introdus pentru Piața Iosefin posibilitatea scanării unui cod QR cu date despre producător, dar și informații online despre spațiile disponibile pentru închiriere, a venit rândul Pieței Badea Cârţan să fie la un click distanță.

 

Piețe SA Timișoara anunţă că a finalizat procesul și pentru Piața Badea Cârțan. Și în acest spațiu, producătorii pot accesa online informații despre ce standuri sunt disponibile pentru închiriere, iar cumpărătorul poate să scaneze, în fața standului, codul QR prin care să afle date despre cel de la care își face cumpărăturile.

Finalizarea acestui proces în Piața Badea Cârțan reprezintă a doua etapă din acest proces de digitalizare, transmit reprezentanţii Pieţe SA. La fel ca și pentru Piața Iosefin, producătorii interesați să închirieze în Piața Badea Cârțan un stand de expunere pot să verifice online ce disponibilitate există ori regulamentul pe care trebuie să îl respecte. Pe site-ul www.piete-sa.ro, la rubrica „Piețe”, în dreptul spațiilor care îi interesează, se poate accesa informația.

Următoarea piață unde va fi pus în aplicare sistemul de digitalizare va fi Piața Dacia, urmând apo Piața 700.

Print Friendly, PDF & Email