94 de noi infectări cu covid-19, în ultimele 24 de ore, în Timiş

În ultimele 24 de ore, Timişul a înregistrat 94 de noi îmbolnăviri cu covid-19, dintre care un cadru medical – din 1.427de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 94 persoane sunt din: Timișoara – 49, Sânnicolau Mare – 7, Lugoj – 5, Foeni – 4, Ghiroda – 3, Giroc, Dumbrăvița, Gherman, Recaș şi Moșnița Veche – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Saravale, Şandra, Jebel, Chișoda, Ghilad, Sacoșu Turcesc, Sânmihaiu Român, Chevereșu Mare, Dudeștii Vechi, Giarmata Vii, Opatița, Pesac, Cladova şi Coșteiu. În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 177, dintre acestea 20 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind, în Timiş, de 182.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 156 de persoane, iar 142 au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 0,82 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email