82 de noi cazuri de infecţie cu covid-19, în ultimele 24 de ore, în Timiş

Numărul persoanelor din Timiş confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, este de 82 de noi cazuri, două fiind cadre medicale. În acelaşi interval de timp au fost realizate 1.982 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 82 de persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, majoritatea, din Timișoara, unde au fost depistate 46 de noi cazuri, din Lugoj şi Făget, unde s-au înregistrat câte patru noi cazuri, Dudeștii Noi – trei cazuri, Ghiroda şi Gătaia – câte două cazuri, iar câte un caz la Remetea Mare, Ciacova, Carani, Jena, Coșteiu, Hitiaș, Buziaș, Variaș, Săcălaz, Jamu Mare, Belinț, Gelu, Sânmihaiu German, Chișoda, Dumbrăvița, Cenei, Sânmihaiu Român, Teremia Mare şi Becicherecu Mic.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în judeţ numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 178, dintre acestea 19 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat cinci decese, ridicând numărul total la 177, de la declanşarea pandemiei.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 98 de persoane, iar 24 au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 0,68 la mia de locuitori.

DSP Timiș are în supraveghere şapte focare active de coronavirus. Este vorba despre:

  1. Firma Zoppas, din Sânnicolau Mare – 63 de cazuri active, cu patru mai mult decât în ziua precedentă;
  2. Firmă construcţii Onamep Lugoj – 33 de cazuri active;
  3. Fabrica de pantofi „Acellum” Timişoara – 16 cazuri active;
  4. Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara – 15 cazuri active;
  5. Fabrica Hella Ghiroda – 6 cazuri active;
  6. Firma Rus Savitar Dumbrăviţa – 6 cazuri active;
  7. Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara (DGASPC)  – 4 cazuri active.
Print Friendly, PDF & Email