76 de noi cazuri de Covid şi aproape 500 de oameni în izolare sau carantină, în Timiş

În Timiş 452 de persoane se află în carantină, în acest moment, iar 40 au intrat în izolare, se arată într-un comunicat al Prefecturii Timiş.

 

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, numărul total de persoane confirmate cu virusul Covid 19 a ajuns la 1.191, dintre acestea 130 fiind cadre medicale. 76 de persoane au fost confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, în urma a 1919 teste.

Numărul total al pacienţilor Covid internaţi în spitale din Timiş a ajuns la 179. În ultimele 24 de ore, au fost şi cinci pacienţi externaţi la cerere. În acelaşi interval de timp, în judeţ s-au înregistrat două decese cauzate de Covid-19, ceea ce ridică numărul total la 71.

452 de persoane se află în carantină, în acest moment, iar 40 au intrat în izolare. Totodată, în ultimele 24 de ore DSP Timiş a finalizat 57 de anchete epidemiologice, fiind în curs de desfăşurare 19.

Prefectura timiş le solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța și măsurile de igienă stabilite de către specialiști: „Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus.”

 

Print Friendly, PDF & Email