67 de candidați pentru 20 de posturi, la Primăria Timișoara

Primăria Timişoara a organizat concurs pentru ocuparea a 20 de posturi vacante în cadrul aparatului de specialitate. Dintre cei 67 de candidați înscrişi 51 au fost declaraţi eligibili. Pentru două posturi, pentru care nu au fost candidaţi, va fi reluat concursul.

 

Cea mai mare concurență este pentru postul de consilier asistent pentru domeniul patrimoniu/administrare clădiri, terenuri, unde și-au depus dosarele 13 persoane, anunţă Primăria Timişoara. Astăzi, pe toată durata zilei, vor putea fi depuse contestațiile.

Pentru două posturi, respectiv consilier principal în infrastructură rutieră și consilier asistent în domeniul spații verzi, nu și-a arătat nimeni interesul, iar procedura va fi reluată la o dată ce va fi comunicată ulterior. Detalii despre acestea pot fi găsite în anunțul inițial, pe  https://www.primariatm.ro/2021/12/02/28421/. Cei interesați sunt invitaţi să urmărească site-ul și pagina de Facebook ale Primăriei pentru a afla când vor fi scoase din nou la concurs.

Pentru acestea proba de limbă străină va fi în 10 ianuarie 2022, ora 9, proba scrisă, în aceeaşi zi, de la ora 10, iar proba de competențe IT, de la ora 11.

Toate posturile implică studii superioare, cu diferite grade de vechime în muncă: de la minimum un an la minimum şapte ani vechime. Toate posturile sunt pe durată nedeterminată, full-time – 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

Print Friendly, PDF & Email