57 de noi cazuri de covid-19 în Timiş

Numărul persoanelor din Timiş confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, este de 57, cifră rezultată în urma a 1.710 teste, anunţă Prefectura Timiş. Numărul de noi cazuri este dublu faţă de ziua precedentă.

 

Cele 57 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19 sunt, majoritatea din Timişoara – 22, Periam – 11, Lugoj – 4, Giroc – 2 şi câte un caz în localităţile Gelu, Lenauheim, Teremia Mare, Tomnatic, Sânnicolau Mare, Lugojel (Găvojdia), Nițchidorf, Sânpetru Mare, Variaș, Chevereșu Mare, Ghiroda, Bobda, Dumbrăvița, Deta, Victor Vlad Delamarina, Beregsău Mare, Cenad şi Racovița.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în judeţ numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de148, dintre acestea 19 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat două decese, numărul total fiind de 151.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în ultimele 24 de ore, a finalizat 50 de anchete epidemiologice, alte şapte noi fiind în curs de desfăşurare. În judeţ, ieri au fost carantinate 113 persoane, iar 65 au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 0,43 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email