51 de noi cazuri de covid în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 51 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute 2913 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 4 au sub 18 ani.

 

Cele 51 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, dintre care trei sunt cadre medicale, sunt, mai mult de jumătate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 28 de noi cazuri, Dudeştii Vechi, Dumbrăviţa, Giroc, Liebling şi Tormac – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Banloc, Cărpiniş, Giera, Jebel, Lugoj, Buziaş, Gătaia, Sânnicolau Mare, Orţişoara, Parţa, Peciu Nou, Tomnatic şi Voiteg.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 268, la Terapie Intensivă fiind internaţi 24 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2 decese asociate covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.845.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 1,8.

Print Friendly, PDF & Email