50% reducere pentru toate titlurile din Colecția Colloquium

Editura Adenium oferă o reducere de 50% pentru orice volum din colecția Colloquium, cărţi care se adresează tuturor celor interesați de înțelegerea mecanismelor ideologice și instituționale ce asigură funcționalitatea politicii.

 

În perioada 19 – 31 ianuarie, Editura Adenium oferă o reducere de 50% pentru orice volum din colecția Colloquium comandat de pe site-ul editurii.

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare și finalizați comanda.

Editura Adenium prezintă Colecția Colloquium ca un proiect ale cărui obiective sunt să prezinte original, să provoace esenţial și să promoveze universal cultura social-politică din spațiul românesc. Cărțile din această colecție se adresează specialiștilor și studenților din aria academică, precum și tuturor celor interesați de înțelegerea conceptelor subsumate demersurilor cu privire la politic și a mecanismelor ideologice și instituționale ce asigură funcționalitatea politicii. Totodată, colecția își propune deschideri epistemologice spre zonele teoretice și discursive aflate în conexiune cu spațiul politic, așa cum sunt sociologia, antropologia, relațiile internaționale și studiile europene, studiile de securitate, jurnalismul și științele comunicării. Sunt încurajate, în acest sens, atât demersurile de natură normativă, cât și cele de factură empirică, în ideea configurării unui dialog democratic între reprezentanții comunității academice și specialiștii în științe sociale și politice, pe de o parte, și profesioniștii diverselor arii de competență din spațiul socio-politic, jurnaliști, comentatori și analiști politici, precum și publicul larg, pe de altă parte.

Colecția Colloquium este coordonată de Emanuel Copilaș, lector universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

Colegiul științific este format din: Dan Pavel, Aurelian Crăiuțu, Sorin Bocancea, Sabin Drăgulin, Sergiu Gherghina, Ruxandra Ivan, Sergiu Mișcoiu, Michael Shafir, Silviu Rogobete, Robert Reisz, Vladimir Pasti, Ovidiu Gherasim-Proca, Gabriel Bădescu și Adrian Paul Iliescu.

 

Print Friendly, PDF & Email