44 de noi cazuri de covid, în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 44 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute 2.375 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 44 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, aproape jumătate, din Timişoara unde au fost înregistrate 21 de noi cazuri, Giroc – 5, Făget – 3, Dumbrăviţa, Jebel, Parţa şi Săcălaz – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Checea, Denta, Moşniţa Nouă, Lugoj, Ciacova, Pesac şi Victor Vlad Delamarina.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 58, la Terapie Intensivă fiind internaţi 16 pacienţi, cu trei mai mulţi faţă de ziua anterioară. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.301.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,25. În Timişoara, rata de infectare este 0,30. În judeţ există două localităţi unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la mia de locuitor, şi anume Găvojdia, cu o rată de 2,40, şi Denta – 1,87.

Print Friendly, PDF & Email