40 de mașini se aliniază la start în Campionatul Naṭional Women Rally Timişoara

Foto: Women Rally

Startul Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2020 va avea loc weekendul acesta la Timișoara. 

 

La această etapă a Campionatului Național Women Rally, organizat încă din 2019 sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, sunt înscrise 37 de concurente din 11 judeţe și trei mașini de securitate pilotate de organizatoarea evenimentului, Laura Savu, Ramona Rusu, pilot de drift, și Cristiana Oprea, pilot de raliuri și fondator al Femei în Motorsport. În competiţie sunt înscrise şi câștigătoarele claselor 1, 2 și 3 din sezonul 2019.

O noutate adusă formatului din acest an o reprezintă înființarea clasei  de mașini electrice, susținută de City Limo, cu scopul de a promova nevoile de mobilitate contemporane în cadrul ecosistemului de transport, în sprijinul dezvoltării mobilității inteligente sustenabile.

Startul festiv ce va avea loc vineri, 24 iulie, de la ora 19, în Piața Iancu Huniade. Concursul se desfășoară sâmbătă, 25 iulie, pe un traseu special amenajat în parcarea Shopping City Timișoara. Prima manșă de concurs va începe la ora 10 și, în funcție de desfășurare, a doua manșă va fi parcursă până în ora 16, urmând ca rezultatele să se afișeze la ora 18.

Sponsorul principal al Campionatului Național Women Rally 2020 este Bosch Car Service, brand strategic pentru Divizia Automotive Aftermarket a grupului Bosch format dintr-o rețea de service-uri auto independente înființată acum aproape 100 de ani, care oferă servicii de reparații și întreținere pentru orice marcă auto.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, a Ministerului Tineretului si Sportului, a Automobil Clubului Român, prin programul Women in Motorsport.

Print Friendly, PDF & Email