31 de pacienţi cu Covid-19, în stare stabilă, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

La Spitalul de Boli Infecţioase „Dr. Victor Babeş”, din Timişoara, se află internate 31 persoane, confirmate pozitiv cu Covid-19, din care patru sunt din Timiş.

 

Starea generală a pacienților confirmați și internați în Spitalul de boli Infecţioase din Timişoara este bună, anunţă Direcţia de Sănătate Publică Timiş.

În cursul zilei de ieri, a mai fost internat un bărbat în vârstă de 52 ani,  suspect a fi infectat cu Covid-19, care avea febră, cefalee şi tuse productivă. Acesta a venit din Austria, în 14 martie, şi se afla în autoizolare.

Până în acest moment, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara au fost externate 22 persoane – şase în cursul serii de ieri –, după două teste negative consecutive.

Tot ieri, la Spitalul „Victor Babeş” au fost făcute114 teste pentru depistarea infecţiei cu noul Coronavirus. Nu au fost persoane confirmate pozitiv.

În momentul de faţă, în Timiş se află în carantină 122 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat noul Coronavirus. Alte 1379 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, mai transmite DSP Timiş.

Print Friendly, PDF & Email