31 de ani de închisoare pentru ucigașul din Făget

Bărbatul care, în vara anului trecut, a ucis doi soți într-un parc din Făget, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara la 31 de ani şi 4 luni de închisoare, potrivit Radio Timișoara.

 

În iulie 2019, Boldea Ionel, de 34 de ani, a atacat doi soţi care făceau mişcare la aparatele de fitness montate într-un parc din Făget. Pe bărbat l-a ucis pe loc, iar pe femeie a abandonat-o într-o baltă de sânge, aceasta decedând ulterior la spital. Ulterior, Boldea a fugit cu o bicicletă în satul vecin, Temereşti, unde a bătut o femeie şi alţi doi bărbaţi, după care a furat un autoturism, lovind cu maşina o altă persoană.

Sute de poliţişti din Timiş şi judeţele învecinate au fost atunci mobilizaţi într-o acţiune de căutare a lui. Bărbatul a fost prins după aproximativ 18 ore de căutări, în satul Bichigi, unde ajunsese cu o a doua maşină furată.

Magistrații i-au redus din pedeapsă perioada petrecută în arest preventiv, astfel că mai are de executat 30 de ani de închisoare.

Prin condamnarea dată, Curtea de Apel Timișoara a menținut pedeapsa dispusă de Tribunalul Timiş. Ionel Boldea a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni, printre care omor calificat, tentativă de omor, lovire şi alte violenţe, ultraj, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe.

Print Friendly, PDF & Email