30 de companii, prezente la Zilele carierei, organizate la Universitatea de Vest din Timişoara

Foto: UVT

La Universitatea de Vest din Timişoara vor avea loc Zilele Carierei, 2023 – Career Days. Două zile pline de oportunități pentru studenți, oferite în cadrul celui mai dens eveniment de networking cu reprezentanții marilor companii din economia regiunii de vest

 

Evenimentul va fi organizat timp de două zile, 29 și 30 martie, între orele 9.30-16.30, în spațiile centrale din holul mare și holul principal de la etajul întâi al sediului principal UVT (de pe b-dul V. Pârvan nr. 4). Vor participa reprezentanți din peste 30 de companii, din diverse domenii, precum automotive, business process operation, consultanță fiscală, audit, telecom, itc, servicii, sănătate, dezvoltare software, retail, producție sau servicii financiare. Programul cuprinde susținerea ofertelor de carieră avansate de companiile angajatoare și depunerea de candidaturi și CV-uri din partea studenților și absolvenților.

Deschiderea oficială a Career Days UVT 2023 va avea loc miercuri, 29 martie, la ora 9.30, în holul principal de la parterul sediului UVT, eveniment la care va participa prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT, alături de care se vor afla reprezentanți ai companiilor angajatoare și antreprenorii invitați, reprezentanții presei și cei ai organizațiilor studențești.

Universitatea de Vest din Timișoara răspunde astfel așteptărilor tinerilor  nu doar din UVT, ci din întregul centru universitar timișorean și le propune un eveniment dens de networking, în care vor avea oportunitatea întâlnirii cu reprezentanții marilor companii din economia regiunii de vest. În cadrul Career Days UVT 2023, studenții vor interacționa cu reprezentanții acestor companii angajatoare, alegându-și cele mai potrivite opțiuni dintre oportunitățile de carieră oferite.

„Cu prilejul contactelor și parteneriatelor pe care UVT le-a stabilit cu marile companii angajatoare din regiunea de vest, am aflat că studenții și absolvenții UVT sunt printre cei mai bine cotați candidați dintre cei ce își doresc să câștige posturile pentru care sunt organizate sesiuni de recrutare, un factor strategic care a determinat, și în acest an, o participare semnificativă a companiilor la evenimentul dedicat de UVT pentru dezvoltarea carierei”, spune rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email