30 de ani de la constituirea Consiliului Județean Timiș

Consiliului Județean Timiş celebrează cei 30 de ani de existenţă prin expoziții tematice, spectacole de teatru, o lansare de carte și montarea în foaierul CJ Timiș a unui puzzle supradimensionat.

 

Anul acesta, în 9 aprilie, se împlinesc trei decenii de la înființarea Consiliului Județean Timiș, ocazie cu care, vineri, 8 aprilie, la ora 10, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, va avea loc o ședință festivă, în cadrul căreia vor fi decernate plachete, medalii și diplome pentru activitatea depusă în serviciul cetățenilor.

Tot vineri, foaierul Sălii Multifuncționale a Palatului Administrativ va găzdui expoziția Consiliul Județean Timiș la puterea 30, adusă în atenția publicului de către Biblioteca Județeană „Sorin Titel”, iar echipa Muzeului Național de Artă va monta puzzle-ul uriaș cu portretul lui Ormós Zsigmond, unul dintre primii prefecți ai comitatului Timiș. În holul de la etajul I va putea fi admirată expoziția Patrimoniul sub reflectoare. Istoria cartierelor timișorene, în organizarea Muzeului Național al Banatului.

Print Friendly, PDF & Email