24 de noi cazuri de covid, în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat, 24 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute 2.284 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 24 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, cele mai multe, din Timişoara unde au fost înregistrate 12 noi cazuri, Lugoj – 2 noi cazuri, iar câte un caz s-a înregistrat la Coșteiu, Denta, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Găvojdia, Iecea Mare, Jimbolia, Săcălaz, Şag şi Periam.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 54, la Terapie Intensivă fiind internaţi 12 pacienţi, cu trei mai mulţi faţă de ziua anterioară. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.296.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,19. În Timişoara, rata de infectare este 0,25. În judeţ nu există localităţi unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email