22 de pacienţi cu noul Coronavirus, vindecaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” Timişoara au declarat vindecaţi şi externat încă şase pacienţi care fuseseră internaţi cu Covid-19. Numărul celor externaţi de la Timişoara ajunge, astfel, la 22.

 

Externarea celor şase pacienţi, din care doi sunt din Timiş, s-a făcut în seara de 19 martie, anunţă Direcţia de Sănătate Publică Timiş. În plus, în aceeaşi zi, la Spitalul „Victor Babeş” nu au fost depistate noi cazuri de infecţie cu noul Coronavirus.

Până în acest moment, de la Spitalul de Boli Infecţioase „Dr. Victor Babeş”, din Timişoara, au fost externate 22 persoane, după două teste negative consecutive.

La Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara se mai află, în acest moment, internate 31 persoane confirmate pozitiv cu Covid-19, patru fiind din Timiş.

118 persoane din Timiş sunt în carantină instituționalizată, în cazul lor fiind efectuate verificări pentru a depista dacă au contactat noul Coronavirus. Alte 918 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Print Friendly, PDF & Email