200 de pisici din rase deosebite, în competiţie la Iulius Town (P)

Sursă foto: Iulius Town

Magnificats revin la Iulius Town, în cadrul unei ediții speciale a competiției WCF International Cat Show. În acest weekend, peste 200 de pisici, din 21 de rase, vor concura în cadrul jubileului WCF, care sărbătorește zece ani de la prima ediție din România.

 

British Longhair, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Maine Coon, Munchkin, Norvegiana de Pădure, Persană, Ragdoll, Albastru de Rusia sunt câteva dintre rasele de pisici pe care timișorenii le vor putea admira în Atriumul Iulius Town. Sâmbătă și duminică, 3 – 4 februarie, în intervalul orar 10-19, 200 de exemplare de feline din peste 21 de rase vor concura în cadrul WCF International Jubilee Cat Show. În ambele zile, pisicile vor fi arbitrate atât individual, cât și în ring, iar accesul este gratuit.

Sursă foto: Iulius Town

Ediția aceasta este una specială deoarece competiția aniversează zece ani de la prima ediție a WCF International Cat Show din România. Pisicile participante sunt aduse din opt țări, iar arbitrii internaționali vin din Polonia, Germania, Olanda, Serbia și Croația. Fiind ediție jubiliară, expoziția este pe calendarul internațional cu puncte duble WCT Best CAT pentru participanți, față de expozițiile normale.

Print Friendly, PDF & Email