19 noi cazuri de covid, în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 19 noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute dor 797 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 19 persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, cele mai multe, din Timişoara unde au fost înregistrate 8 noi cazuri, Dudeştii Noi, Lugoj şi Săcălaz – câte 2 noi cazuri, iar câte un caz s-a înregistrat la Dumbrăviţa, Giroc, Moşniţa Nouă, Ciacova şi Deta.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 50, la Terapie Intensivă fiind internaţi 14 pacienţi, cu trei mai mulţi faţă de ziua anterioară. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.300.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,25. În Timişoara, rata de infectare este 0,29. În judeţ există o localitate unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la mia de locuitor, şi anume Găvojdia, cu o rată de 2,40.

 

Print Friendly, PDF & Email