16 pacienți, externați de la Spitalul Militar de Campanie Timișoara

16 pacienţi vindecaţi de Covid-19, care au avut forme uşoare şi medii ale bolii, tratați la Spitalul Militar de Campanie din Timişoara în ultimele două săptămâni, au fost externaţi.

 

Potrivit reprezentanţilor Spitalului CFR Timişoata, până în prezent la Spitalul Militar de Campanie din Timişoara au fost trataţi 61 de pacienţi cu forme uşoare şi medii ale infectării cu noul coronavirus, dintre aceştia 16 fiind externaţi.

În permanenţă, pe perioada internării se ţine legătura cu pacienţii, atât prin interacţiunea colegilor care intră de mai multe ori pe zi la ei pentru administrarea tratamentului, servirea mesei, igienizarea zonelor, cât şi telefonic ori de câte ori este nevoie”, transmit reprezentanţii Spitalului Militar Timişoara, pe pagina de Facebook.

Spitalul de campanie a fost ridicat în urmă cu trei luni pe Stadionul CFR din Timişoara, fiind operaţionalizat la finalul lunii iulie. Aici sunt amenajate şase corturi a câte opt paturi, iar medicii încearcă să asigure fiecărui pacient câte un spaţiu separat, cât timp mai este posibil, pentru a evita recontaminările.

Print Friendly, PDF & Email