15 pacienţi diagnosticaţi cu Covid, în 24 de ore, internaţi la Spitalul „Victor Babeş”

Primarul Timişoarei atenţionează asupra unui număr mare de noi infectaţi cu Covid-19 la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara: 15 pacienţi, în decurs de 24 de ore.

 

Din 2 mai, ora 12, până în 3 mai, la aceeaşi oră, la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara au fost înregistrate 15 noi cazuri de pacienţi infectaţi cu Covid-19, trei pacienţi decedaţi din aceeaşi cauză şi trei vindecaţi, anunţă primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care are în subordine acest spital.

„Iată, ne-a fost frică de ce-o să se întâmple la Paști și se pare că a avut de ce să ne fie frică. Nu cred că e o simplă coincidență că la 14 zile de la Paștele Ordodox, numărul de noi depistați pozitivi este ieșit total din ceea ce se conturase drept obișnuitul ultimelor zile. Nu mai puțin de 15 noi contaminați au fost descoperiți de ieri până astăzi. În plus, din păcate, am avut și trei decese în ultimele 24 de ore”, scrie, pa pagina sa de Facebook, primarul Nicolae Robu.

Acesta face apel la disciplina şi precauţie din partea populaţiei: „Disciplină şi precauţie, în continuare. La maxim. Dacă dorim să trecem cu bine peste acest mare rău abătut asupra noastră.”

Numărul total al îmbolnăviți cu Covid-19 internaţi la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, de la începutul pnademiei, a ajuns la 518, al celor vindecaţi la 369, iar al deceselor, la 34. În momentul de faţă, în acest spital sunt internaţi 115 pacienţi diagnosticaţi cu noul Coronavirus.

 

Print Friendly, PDF & Email