14 structuri sportive primesc un milion de lei de la Consiliul Județean Timiş

Foto: CJ TImiş

Consiliul Județean Timiş a acordat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru 14 structuri sportive. Acestea au depus proiecte, declarate eligibile, în cadrul Agendei sportive, program de finanțare derulat anual de CJ Timiș.

 

Apelul de proiecte a fost destinat structurilor sportive de drept privat și asociațiilor din ramura de sport județeană, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş. În cadrul acestui apel au fost acordate finanțări în valoare totală de 1.050.000 de lei. Finanțările vor fi aprobate prin votul consilierilor județeni în următoarea ședință a Consiliului Județean. Contestațiile pot fi depuse până joi, 16 iunie, ora 16.

Valoarea totală a Agendei sportive este, în 2022, de 3.7 milioane lei. Apelul pentru structurile sportive de drept public, în valoare 2.200.000 lei, urmează a fi lansat în curând.

Selecția a fost realizată de către o comisie care a analizat solicitările depuse în baza regulamentului specific, comisie formată din specialiști atât din cadrul, cât și din afara CJ Timiş:     consilierul județean Mihaela-Maria Calescu, președinte de comisie, Mario Ghica – expert superior la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Romulus Rașca – membru al Academiei Olimpice Române, filiala Timiș, Adina Morariu – consilier juridic la Serviciul de Consultanță și Avizare Juridică al CJ Timiș, Dănuț-Stelian Fenichiu – consilier superior la Serviciul Financiar-contabil al CJ Timiș, şi Tiberiu Stoia – consilier principal la Biroul de Cultură, Învățământ, Minorități, Sport și Culte din cadrul CJ Timiș, acesta fiind secretar comisie, fără drept de vot.

Print Friendly, PDF & Email