14.000 de meniuri, oferite de McDonald’s personalului din linia întâi a luptei împotriva covid-19 (P)

Personalul medical din spitale, din cadrul serviciilor de ambulanță din șapte județe, inclusiv Timişul, și Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București beneficiază luna aceasta de meniurile McDonald’s. 14.000 de meniuri din partea casei, oferite în semn de apreciere pentru eforturile pe care personalul din linia întâi le depune zilnic de mai bine de un an de zile în lupta cu noul coronavirus.

 

Cu sprijinul  Fundației pentru SMURD, cele 14.000 de meniuri sunt oferite personalului din 19 centre din țară: București, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu, Ploiești și Constanța, printre care zece Spitale Clinice de Urgență, şapte Servicii Județene de Ambulanță, Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București, precum și voluntarii Fundației pentru SMURD.

Inițiativa face parte din campania „Buletinul de vești bune”, lansată pentru a susține eforturile pe care întreaga comunitate le depune pentru protejarea sănătății tuturor.

Anul trecut, ajutorul McDonald’s s-a îndreptat către instituțiile medicale partenere și personalul medical, fiind oferite peste 40.000 de meniuri și cafele cadrelor medicale și persoanelor aflate în centrele de carantină, precum și peste 26.000 de mese calde, în perioada stării de urgență. De asemenea, au fost oferite peste 2.000 de măști de protecție personalului medical din spitalele partenere. La începutul anului 2021, odată cu redeschiderea școlilor, McDonald’s a oferit în semn de mulțumire 5.000 de cafele învățătorilor și profesorilor, în prima zi de școală.

Print Friendly, PDF & Email