13 decese asociate covid-19, în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş au fost depistate 249 de noi cazuri covid, faţă de 25 în ziua precedentă, dintre care şapte sunt cadre medicale, număr rezultat în urma a 2.091 de teste covid, anunţă Prefectura Timiş. În schimb, a crescut alarmant numărul de decese asociate covid, acesta fiind de 13, în ultimele 24 de ore.

 

Cele 249 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, sunt, mai mult de jumătate jumătate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 158 de cazuri noi, Lugoj –11, Giroc – 9, Recaș şi Săcălaz –câte 8, Dumbrăvița – 6, Giarmata şi Moşniţa Nouă – câte 4, Sânmihaiu Român – 3, Buziaș, Becicherecu Mic, Ghiroda, Jebel, Pădureni, Sacoșu Turcesc, Sânandrei, Victor Vlad Delamarina, Remetea Mare şi Gătaia – câte 2, iar câte un caz la Deta, Făget, Biled, Checea, Comloșu Mare, Dudeștii Noi, Dumbrava, Fârdea, Ghilad, Maşloc, Nădrag, Ortișoara, Otelec, Peciu Nou, Periam, Pișchia, Sânpetru Mare şi Variaş.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 369, dintre acestea 61 fiind la Terapie Intensivă, cu şase mai puţine decât în ziua anterioară. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 13 decese, faţă de şapte în ziua precedentă. De la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor a ajuns la 509.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 353 de persoane, iar 317 au intrat în izolare.

Print Friendly, PDF & Email