13 cazuri noi de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiș

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 13 noi cazuri de covid, cu opt mai multe față de ziua anterioară, în acest interval de timp fiind făcute 1.880 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 13 persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, cele mai multe, din Timişoara, unde s-au înregistrat 7 cazuri, Șag – 2 cazuri noi, iar câte un caz s-a înregistrat la Coșteiu, Dumbrăvița, Pădureni și Teremia Mare.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 38, la Terapie Intensivă fiind internați opt pacienți. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.295.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,14. În Timişoara, rata de infectare este de 0,21. În judeţ este o singură localitate unde rata de infectare a depășit 1,5 la mia de locuitori, și anuem Pădureni – 1,93.

 

Print Friendly, PDF & Email