12 unități de învățământ din Timiş şi-au suspendat cursurile

La 12 unități de învățământ din Timiș au fost suspendate, azi, cursurile, total sau parțial, până la remedierea problemelor legate de lipsa de curent sau apă, precum și a situațiilor care ar putea pune în pericol viața copiilor, cauzate de furtuna violentă de ieri după-amiază.

 

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Timiș, Aura Danielescu, a declarat, azi, că suspendarea cursurilor a fost cerută de directorii respectivelor școli, anunţă Agerpres.

Au fost anulate cursurile la Liceul Teoretic Buziaș, la Şcolile Gimnaziale Banloc, Cenei și Charlottenburg și la Colegiul Tehnic de Vest, Liceul de Arte și Colegiul Economic „F.S. Nitti”, din Timișoara.

Aura Danielescu mai spune că la clasele de învăţământ primar de la Școala Gimnazială Jimbolia au fost anulate parțial cursurile, iar conducerea școlii și a grădiniței din Iohanisfeld a solicitat suspendarea cursurilor pentru că imobilul în care funcționează a rămas fără curent. Suspendare a cursurilor a fost solicitată și pentru Şcoala din Izvin, unde acoperișul clădirii a fost afectat.

Suspendări de ore au mai fost solicitate la Şcoala Generală din Giera – unde cad țigle din acoperiș, nu este apă și curent – și la Şcoala și Grădinița din Beregsău Mare.

Print Friendly, PDF & Email